Top
Prachtige ketting van mosagaat en amazoniet met een hanger van amazoniet
Nieuw
  • Prachtige ketting van mosagaat en amazoniet met een hanger van amazoniet
34,95

Mooi lange ketting van mosagaat (helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt ontspannen) gecombineerd met amazoniet (werkt kalmerend en brengt balans tussen verstand en intuïtie) en een druppelvormige hanger van amazoniet. De ketting is 75 cm lang.

A

mazoniet is een krachtig filter. Het heft geopathische belasting op en absorbeert andersoortige straling van bijvoorbeeld de telefoon of wi-fi. Op spiritueel vlak zijn de voordelen welhaast nog groter. Het filtert de informatie die in de hersenen binnenkomt en combineert het met de intuïtie. Het 6e (intuitie) en 8e (weten) chakra worden met elkaar verbonden. Amazoniet is een heilige steen voor de indianen aan de Rio Negro in het Amazone gebied. Onder andere door de eigenschap om het 3e oog te kunnen openen en het oplossen van energetische blokkades.

De steen werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Amazoniet versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Fysiek werkt de edelsteen ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.

Mosagaat brengt schoonheid en vreugde in het leven. Deze vrolijke steen verfrist de ziel, laat leven in overvloed (rijkdom), geeft zelfrespect, gevoel van eigenwaarde en versterkt positieve karaktertrekken. De steen zet aan tot zelfexpressie, betere communicatie en brengt emoties in evenwicht terwijl het angsten uitbant. Het moedigt hoop en vertrouwen aan terwijl het de schoonheid in alles laat zien. De Agaat soort is sterk verbonden met moeder aarde. Hierdoor helpt het tegen gevoeligheid voor het weer en milieuvervuiling. Meteen is het een ideale steen om bij planten te leggen. Mosagaat heft ook spirituele blokkades op en geeft energie bij een nieuw begin en doorzettingsvermogen.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code