Prachtige rustgevende ketting van mosagaat en amazoniet met een hanger van amazoniet

Prachtige rustgevende ketting van mosagaat en amazoniet met een hanger van amazoniet
Prachtige rustgevende ketting van mosagaat en amazoniet met een hanger van amazoniet
Deze mooie ketting van mosagaat gecombineerd met amazoniet werkt kalmerend en ontspannend. En daarbij is de ketting geweldig mooi!
€ 34,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooi lange ketting van mosagaat (helpt angsten, stress en zorgen loslaten en helpt ontspannen) gecombineerd met amazoniet (werkt kalmerend en brengt balans tussen verstand en intuïtie) en een druppelvormige hanger van amazoniet. De ketting is 75 cm lang.

A
mazoniet is een krachtig filter. Het heft geopathische belasting op en absorbeert andersoortige straling van bijvoorbeeld de telefoon of wi-fi. Op spiritueel vlak zijn de voordelen welhaast nog groter. Het filtert de informatie die in de hersenen binnenkomt en combineert het met de intuïtie. Het 6e (intuitie) en 8e (weten) chakra worden met elkaar verbonden. Amazoniet is een heilige steen voor de indianen aan de Rio Negro in het Amazone gebied. Onder andere door de eigenschap om het 3e oog te kunnen openen en het oplossen van energetische blokkades.

De steen werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Amazoniet versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Fysiek werkt de edelsteen ontkrampend en heeft een positieve invloed op de stofwisseling, zenuwen en het zenuwstelsel, de hersenen, hypofyse, thymus, osteoporose, tanden, huid en bij calciumtekort.

Mosagaat brengt schoonheid en vreugde in het leven. Deze vrolijke steen verfrist de ziel, laat leven in overvloed (rijkdom), geeft zelfrespect, gevoel van eigenwaarde en versterkt positieve karaktertrekken. De steen zet aan tot zelfexpressie, betere communicatie en brengt emoties in evenwicht terwijl het angsten uitbant. Het moedigt hoop en vertrouwen aan terwijl het de schoonheid in alles laat zien. De Agaat soort is sterk verbonden met moeder aarde. Hierdoor helpt het tegen gevoeligheid voor het weer en milieuvervuiling. Meteen is het een ideale steen om bij planten te leggen. Mosagaat heft ook spirituele blokkades op en geeft energie bij een nieuw begin en doorzettingsvermogen.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.