Doorboorde druppelvormige hanger van polychroom jaspis

Doorboorde druppelvormige hanger van polychroom jaspis
Doorboorde druppelvormige hanger van polychroom jaspis

Mooie druppelvormige hanger van polychroom jaspis, die zorgt dat je kan meebewegen met de veranderingen in je leven.

€ 14,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie druppelvormige hanger van polychroom jaspis. De hanger is prachtig mint, beige en okergeel en ongeveer 4 bij 2,5cm groot.

Orde in de chaos

Polychroom jaspis zorgt voor harmonie tussen lichaam en geest waardoor je meer levensvreugde gaat uitstralen. Hij helpt je de waarheid te spreken, maakt je minder egoïstisch en verhoogt verdraagzaamheid. Polychroom Jaspis komt uit Madagaskar. De verschillende kleuren Jaspis in de steen lijken door elkaar te vloeien in allerlei ‘free style’ vormen. Alle kleuren perfect in balans, als een van Picasso’s meesterwerken, zo brengt de edelsteen balans naar iedereen die ernaar kijkt. Het lijnt de chakra’s uit, geeft meer begrip over kosmische vraagstukken en zorgt voor een krachtige maar veilige, zachte aarding. De steen helpt om bij het eigen zelf te blijven en creëert een serene rust. Polychroom Jaspis laat weten dat de drager onderdeel is van de stam; mensheid. Het helpt in de communicatie met anderen en werkt beschermend bij reizen tussen werelden. 

Polychroom Jaspis zorgt er voor dat iedereen in zijn eigen meesterschap kan staan. Oude trauma’s, dualiteit en karmische stukken worden opgelost met deze zachte maar krachtige heler. Plaats de steen in een ruimte en die zal zich een prettige veilige sfeer toe eigenen. De edelsteen is dus bij uitstek geschikt als cadeau bij verhuizingen of als iemand zich niet prettig voelt in bepaalde ruimtes. De steen leert voelen en vanuit het hart handelen. Het geeft een gevoel van eigenwaarde en helpt sterk tegen epilepsie en andere angst gerelateerde aandoeningen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.