Mooie ketting van kiwi jaspis

Mooie ketting van kiwi jaspis
Mooie ketting van kiwi jaspis
Prachtige ketting met veel kiwi jaspis stenen, waarvan twee in stervorm. Dubbel leuk, bijzondere steen in een bijzondere vorm.
€ 19,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Prachtige ketting met veel kiwi jaspis stenen. De ketting is 45 cm lang, heeft twee sterren en een ovalen kiwi jaspis steen.

Kiwi Jaspis is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. Hij bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Kiwi Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Hij brengt je in balans, geeft rust en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Deze steen bevordert het emotionele evenwicht en laat de geest even ‘pas op de plaats’ maken, waardoor je je evenwicht moeiteloos hervindt en je jezelf accepteert zoals je bent zonder te hoeven veranderen. De steen heeft een kalmerende invloed op lichaam en geest. Hij is tevens verbonden met de natuur, en natuurwezens zoals feeën en elven.

Goed bij electrosmog, straling, langdurige ziekte, spijsvertering en problemen met de geslachtsorganen. Kiwi Jaspis werkt aardend en geeft daadkracht, goed voor het basis chakra, ook zorgt hij voor vreugde. Hij ontgift en werkt erg goed op de zonnevlecht en het hartchakra.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.