Armband in bijzondere vorm, van gele en groene jaspis

Armband in bijzondere vorm, van gele en groene jaspis Armband in bijzondere vorm, van gele en groene jaspis
Armband in bijzondere vorm, van gele en groene jaspis Armband in bijzondere vorm, van gele en groene jaspis
Armband in bijzondere vorm, van gele en groene jaspis
Bijzonder en vrolijk! Zoek je een armband die opvalt, dan is deze een must have!
€ 22,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Prachtige en vrolijke armband van gele en groene jaspis kralen, door de variatie in de vorm van de kralen valt hij mooi om de pols. De armband is geregen op elastiek en geschikt voor polsmaat 17.

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.