Ketting met kleine peridoot (olivijn) kralen

Ketting met kleine peridoot (olivijn) kralen
Ketting met kleine peridoot (olivijn) kralen
Peridoot of olivijn kralen helpen je om je eigen pad te bewandelen.
€ 32,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kleine peridoot kralen (4mm) om de drie afgewisseld met een koperen spacer. De ketting is 43 cm lang. 

Peridoot is een beschermende en reinigende steen. De steen helpt om je los te maken van de negatieve invloeden van anderen. Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je je eigen weg te volgen. Peridoot helpt om je eigen fouten te erkennen en ze te corrigeren maar ook om schuldgevoelens, gewetensproblemen, obsessies en opgekropte emoties (zoals woede en jaloezie) los te laten. Peridoot heeft een activerend effect, stimuleert de stofwisseling en werkt sterk ontgiftend en stimulerend voor de lever. Het heeft een positieve werking op het hart, longen, galblaas, darmen, thymus, milt en de ogen. Peridoot heeft een positief effect op bipolaire stoornissen.
Peridoot, ook wel olivijn of chrysoliet genoemd, werd vroeger gebruikt o kwade geesten op afstand te houden en wordt nu nog steeds gebruikt om zijn beschermende kwaliteiten. Hij houdt jouw aura stabiel en filtert zware energie zodat deze niet bij je binnen kan komen. Door zijn reinigende kwaliteiten kun je hem ook gebruiken nadat er (ongemerkt) zware of negatieve energie in je aura is ‘blijven hangen’. Hij reinigt dan wat jou schaadt en zorgt er alsnog voor dat jouw aura weer gereinigd, stabiel en gezond wordt. Ook ruimt Peridoot zorgen, stress of schuldgevoelens op en hij laat je zien dat het contraproductief is om vast te klampen aan mensen of het verleden. Door jouw energie te ontdoen van alles wat als ballast wordt ervaren zorgt hij ervoor dat je je eigen hoogste energie als leidraad kunt volgen waardoor negatieve patronen of oude vibraties ruimte kunnen maken voor een nieuwe frequentie. Peridoot verlicht jaloezie, wrok en boosheid en laat je beide kanten van een kwestie zien. Hij vergroot je zelfvertrouwen en stimuleert persoonlijke groei.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.