Prachtige ketting van larvikiet

Prachtige ketting van larvikiet
Prachtige ketting van larvikiet
Larvikiet is een mooie donkere steen met kleine glinsterende vlakjes. Deze ketting geeft geeft je rust en helpt je om te aarden.
€ 29,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie larvikiet kralen in druppelvorm, samen met kleine zilverkleurige spacers. De ketting heeft een lengte van 45 cm.

Larvikiet versterkt inschatting/beoordeling en directheid, vermindert gevoelsopwellingen, maakt nuchter en neutraal, helpt om gecompliceerde zaken te doorzien en op te lossen, werkt ontslakkend op het weefsel, kalmeert de zenuwen, werkt verkoelend en bloeddrukverlagend.
Larvikiet werkt beschermend, reinigend en aardend omdat het een sterke connectie met de aarde maakt. Het beschermt tegen negatieve energie en voert het af de aarde in en reinigt hierdoor het energielichaam. De steen kalmeert, maakt geduldig en werkt inzichtgevend en helpt om weloverwogen, rationele beslissingen te nemen. Het stimuleert intelligentie, geheugen en informatieverwerking en is hierdoor zeer geschikt voor studie en leerstoornissen. Zowel de opname als integratie en toepassing van informatie wordt bevorderd. De steen stimuleert ook spirituele inzichten en vaardigheden en helpt een connectie maken met vorige levens en natuurgeesten. Fysiek werkt larvikiet verkoelend en kalmerend en heeft een positieve werking op huidproblemen, hersenaandoeningen (bijvoorbeeld herstel na een hersenbloeding) en hoge bloeddruk.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.