Armband van vrolijke ronde jade kralen

Armband van vrolijke ronde jade kralen Armband van vrolijke ronde jade kralen Armband van vrolijke ronde jade kralen
Armband van vrolijke ronde jade kralen Armband van vrolijke ronde jade kralen Armband van vrolijke ronde jade kralen
Armband van vrolijke ronde jade kralen
kleurrijk en vrolijk, zo kan je elke outfit een vrolijke boost aan kleur geven. Het lijken wel kauwgomballen, deze ronde kralen van jade.
€ 17,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Felgekleurde en vrolijke armbanden van ronde (geverfde) jade kralen (12mm) op elastiek, deze armband is geschikt voor polsmaat 17.
 
Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel) en zorgt voor harmonie en evenwicht. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek gerust een consult of bestel een afgestemd sieraad.