Air / Breathe essentiële olie, 15 ml van Doterra

Air / Breathe essentiële olie, 15 ml van Doterra
Air / Breathe essentiële olie, 15 ml van Doterra
Ademhalingsproblemen zijn sterk aanwezig in onze moderne samenleving. dōTERRA’s Air samengestelde blend van essentiële oliën is een perfecte manier om een gezonde luchtwegfunctie te ondersteunen.
€ 38,00

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Air, eerder bekend onder de naam Breathe, is een samengestelde olie van doTERRA.
Air: voor gezonde luchtwegen
Air is een bijzondere frisse samengestelde essentiële olie voor gezonde luchtwegen. Air heeft een verzachtende en verlichtende invloed en helpt om vrijer te ademen. 
Deze samengestelde olie is heerlijk in een diffuser op de slaapkamer. Omdat het de neus, keel en longen ondersteunt voor een doelmatige ademhaling. Met Air heb je de hele nacht lucht en daardoor kan je meer van een rustige slaap genieten. Breng aan op kindervoeten voor het slapen gaan om een rustige slaap te bevorderen. 
Deze olie heeft mij enorm geholpen bij mijn bijholteontsteking.
Je kunt ook een druppel olie op de oren, de borst en de polsen smeren om de zintuigen te kalmeren. Het ruikt heerlijk en sommige mensen dragen deze samengestelde olie als parfum (met benefits). Puur genieten!
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.