Armband van boomagaat, maat 17

Armband van boomagaat, maat 17
Armband van boomagaat, maat 17
Mooie kalmerende armband van ronde kralen van boomagaat op elastiek. Zorgt dat je je altijd dicht bij de natuur voelt.
€ 12,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie armband van kralen van boomagaat van 6mm op elastiek. Geschikt voor polsmaat 17. Deze armband is er ook voor polsmaat 18, de grotere armband is ook op de foto te zien.

Boomagaat werkt sterk aardend en kalmerend. De steen geeft een veilig en beschermd gevoel. Het geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig. Boomagaat werkt goed samen met bergkristal. De steen werkt goed tegen stemmingswisselingen.
Boomagaat beschermt tegen negativiteit en trekt overvloed aan. Het versterkt persoonlijke kracht, een positief zelfbeeld en doorzettingsvermogen. Het heeft een sterke verbinding met  de aarde en de natuur. Hierdoor aardt het op een zachte manier en geeft een veilig en beschermd gevoel. Het is daardoor ook een goede steen om bij bloemen en planten te plaatsen voor extra voeding en bescherming. Boomagaat maakt de energiebanen vrij en verbetert de doorstroming van energie. Het kan de effecten van aardstralen en bijvoorbeeld wateraders verminderen. Fysiek werkt boomagaat ontstekingsremmend en heeft een positieve werking op infecties en de vochtbalans.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.