Armband van grotere malachiet en koperen tussenkralen

Armband van grotere malachiet en koperen tussenkralen
Armband van grotere malachiet en koperen tussenkralen
Zo vrolijk en toch fijntjes, deze fijne armband wordt jouw favoriet, dat kan niet anders!
€ 17,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Dit fijne armbandje bestaat uit grotere malachiet kralen die met koperen tussenkralen worden afgewisseld. De armband is geregen op elastiek en is geschikt voor polsmaat 16-17.

Malachiet is een krachtige steen die met name voor vrouwen geschikt is. Hij versterkt vriendschappen en het inlevingsvermogen en inzicht in wat er omgaat in andere mensen. Malachiet vermindert remmingen en schaamte en kan zo onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Dit maakt het mogelijk om trauma’s te verwerken en beperkende gedrags- en denkpatronen te doorbreken. De steen bevordert de intuïtie, het vermogen te visualiseren, abstract denken en versnelt de informatieverwerking en het denken. De steen absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling. Het reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.