Blokje pyriet

Blokje pyriet Blokje pyriet
Blokje pyriet Blokje pyriet
Blokje pyriet
Mooie stenen die glinsteren! Pyriet wordt ook wel fool's gold genoemd omdat het zo op goud lijkt. Deze pyriet steen is mooi ter decoratie in je huis of op jouw bureau. Of fijn om bij je te dragen in j
€ 10,50

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Mooie stenen die glinsteren! Pyriet wordt ook wel fool's gold genoemd omdat het zo op goud lijkt. Deze pyriet steen is mooi ter decoratie in je huis of op jouw bureau.

Pyriet is een sterk inzichtgevende steen en bevordert hierdoor zelfkennis, haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen. Pyriet stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen (bv. spataderen) en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes. Pyriet zonnen hebben een sterke pijnstillende en krampopheffende werking (bijvoorbeeld bij menstruatieklachten).
Pyriet aardt de zonnevlecht, trekt kosmisch licht door naar de aarding, geeft meer zelfvertrouwen, daadkracht, concentratie en sterkt het zenuwstelsel. Pyriet verspreidt een heerlijke verwarmende en dynamische energie. De omgeving wordt opgetild in blijdschap en vrolijkheid. Pyriet laat stromen en brengt je kosmische healing en kracht! Pyriet stimuleert en aardt de zonnevlechtchakra. Hierdoor ontstaat een gevoel van veiligheid, vrijheid en blijheid. Je voelt dat je er volledig mag zijn, zoals jezelf en voor jezelf. Verantwoordelijkheden van anderen neem je niet meer op je. Onzekerheid, verwarring, alle kanten opgaan, lossen op! Een bevrijdend gevoel ontstaat, alsof de sluizen van 'zijn' open gaan staan. Je voelt je niet langer klein of onzeker en raakt je richting, doel en focus minder snel kwijt. Pyriet wakkert de durf aan om te laten zien wie je bent.
Pyriet is goed bij vermoeidheid en stress, depressiviteit. En werkt goed bij computer en studie. Pyriet creëert een positieve zienswijze. Goed bij een minderwaardigheidscomplex en het versterkt de mannelijkheid. Pyriet helpt om bij de wortel van karmische en psychosomatische aandoeningen te komen. Pyriet is goed bij wanhoop, vermoeidheid, geheugen, bloedsomloop, spijsverteringskanaal, longen, astma, bronchitis, ontstekingen van de amandelen. Hij helpt bij abnormale en pijnlijke menstruatie.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.