Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts

Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts
Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts
Candle kwarts / merlijnkwarts / kaarskwarts
Candle Kwarts, ook wel Merlijnkwarts, kaarskwarts of pineapple kwarts genoemd, is een bijzonder sterke healer.
€ 13,95

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Candle kwarts komt voor als punten met een enigszins gekleurde bovenzijde en lijkt op een brandende kaars. Candle kwarts kan voor healing op alle chakra's worden ingezet en versterkt de levensenergie.

Candle kwarts wordt ook wel Kaarskwarts genoemd en is een wat matte kristal met vele kleine ingecodeerde driehoekjes. Candle kwarts is een krachtige helende en reinigende steen die je waarschijnlijk met tussenpozen zult gebruiken. 

De helende eigenschappen van Candle kwarts zijn groot en deze steen is dan ook fijn om bij je te hebben tijdens of na het doormaken van een ziekte. Candlekwarts helpt goed tegen hoofdpijn en versterkt het immuunsysteem. Dit bijzondere kristal ondersteunt ook de spijsvertering en insuline regulering. Het is ook een hoopvolle steen die troost geeft en kan helpen tegen depressies. 

Wanneer je naar binnen keert met de Candle kwarts stimuleert het je spirituele groei en heeft het een helende werking op je gekwetste innerlijk kind. Het kind dat verwaarloost en vergeten is door de jaren heen. Candle kwarts herstelt je vertrouwen en onschuld. Het is een steen die je jouw valkuilen laat zien en de diepe kennis die al reeds in je zit mag naar boven komen en in de praktijk gebracht worden. 

Candle kwarts reinigt ook het aura veld en herstelt en versterkt dit veld. Het verbindt de chakra's met elkaar en brengt deze in balans. Je ervaart dat je hierdoor beter in contact komt met jezelf en alles wat er mag zijn. Candle kwarts is een hele fijne steen om te gebruiken tijdens meditaties en laat je contact maken met je begeleiders.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.