Citronella essentiële olie, 15 ml van Doterra

Citronella essentiële olie, 15 ml van Doterra
Citronella essentiële olie, 15 ml van Doterra
Citronella is het meest bekend als insectenwerend middel. Daarnaast is de geur opbeurend en kan de essentiële olie ook goed worden gebruikt om mee schoon te maken.
€ 32,33

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Citronella etherische olie wordt gewonnen uit het blad van een hoog gras afkomstig uit Azië. De geur is fris en misschien wel het meest bekend van de citronella kaarsen. De geur houdt insecten op afstand van je huis, lichaam en kleding. Het is een ideale olie voor als je gaat kamperen, wandelen of gewoon op een warme zomeravond op een terras. De citronella etherische olie maskeert de menselijke geur die insecten aantrekkelijk vinden en houdt ze zo op afstand. Daarnaast kan de olie goed gebruikt worden voor het reinigen van oppervlaktes in en buiten het huis. Aromatisch stimuleert citronella gelukkige en positieve gevoelens. 
 

Algemene werking van citronella etherische olie

  • Natuurlijk insectenwerend middel
  • Reinigend
  • Emotioneel opbeurend en stressverminderend
  • Huidverzachtend en -versterkend

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.