Deep Blue essentiële olie, 5 ml van Doterra

Deep Blue essentiële olie, 5 ml van Doterra
Deep Blue essentiële olie, 5 ml van Doterra
Deep Blue verzorgt en ontspant bij gevoelige en pijnlijk gewrichten en spieren. Het is een heerlijke mix die direct verlichting en verkoeling geeft ter verzorging van zwaarbelaste spieren, maar ook di
€ 50,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deep Blue: verlichtend voor spieren en gewrichten
Deep Blue verzorgt en ontspant bij gevoelige en pijnlijk gewrichten en spieren. Het is een heerlijke mix van essentiële oliën die direct verlichting en verkoeling geeft ter verzorging van zwaarbelaste spieren, maar ook dieper zijn werk doet.
Daarnaast werken de oliën in deze heerlijke samenstelling ook op je geestelijk welbevinden. Door de reuk komen de natuurlijke chemische onderdelen van de etherische bestanddelen van de plant direct in de hersenen, waar ze daar hun werk kunnen doen. Ons lichaam is eigenlijk een natuurlijke chemische fabriek, die heel veel stofjes aanmaakt om ons lichaam te laten functioneren. Denk maar eens aan onze hormonen, neurotransmitters, antistoffen etc. Daarom is het van belang om het lichaam ook te ondersteunen met natuurlijke chemische stoffen, omdat de synthetische variant (in een laboratorium gemaakt) niet of slecht gedeeltelijk worden geaccepteerd of herkend als lichaamseigen stoffen. Vandaar ook de vele bijwerkingen. Essentiële olie wordt direct en dankbaar herkend door het lichaam.
Stijfheid en gevoelige spieren en pezen zijn een signaal, waar we alert op moeten zijn. Bijvoorbeeld als we continu eentonig werk achter de computer doen en daarmee onze handen, polsen, ellebogen, nek en schouders overbelasten. Dans hebben we meer rust en/of meer beweging nodig. Deep Blue verzorgt zwaarbelaste spieren op een prettige manier.
Deep Blue kan toegepast worden voor herstel na fysieke inspanning en sport. Maar kan ook bij ochtendstijfheid en vermoeide spieren verlichting geven. Het maakt de spieren weer soepel, maar pakt emotionele spanning ook van binnen aan.
De samenstelling bestaat uit:
Wintergreen: deze olie bevat 99% natuurlijke metylsalicylaat. Is ondersteunend voor soepele spieren, pezen en gewrichten.
Camphor/kamfer: ondersteunt bovenstaande olie ook met zijn eigenschappen.
Peppermint: zorgt voor een koelend effect en is ondersteunend voor gezond weefsel.
Blue Tansy en German Chamomille hebben beiden een verzorgende werking op zwaarbelaste spieren.
Helicrysum is bloedzuiverend en bevordert een doelmatig zuurstoftransport. Op geestelijk niveau zuivert deze olie en helpt om boze gevoelens los te laten, die verhinderen om oprecht vergevingsgezind te zijn.
Osmanthus is een bijzondere traditionele Chinese bloem die wordt in de Chinese geneeskunst ingezet om de bloedstagnatie en een teveel aan vocht/slijm te verwijderen.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.