Fijne armband met kleine gefaceteerde labradoriet kralen op goudkleurig memorywire

Fijne armband met kleine gefaceteerde labradoriet kralen op goudkleurig memorywire
Fijne armband met kleine gefaceteerde labradoriet kralen op goudkleurig memorywire

Prachtige fijn armbandje die je heel gemakkelijk kan combineren met andere armbanden. Labradoriet beschermt tegen teveel prikkels van buitenaf.

€ 14,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hele fijne armband met 9 kleine gefaceteerde labradoriet kralen en vier goudkleurige tussenkralen. De armband is op stevig goudkleurig memorywire geregen en de kraaltjes blijven op hun plek zitten.

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. Het beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.