Fijne oorbellen van labradoriet in goudkleurige zetting

Fijne oorbellen van labradoriet in goudkleurige zetting
Fijne oorbellen van labradoriet in goudkleurige zetting
Mooie simpele, ronde oorbelletjes van het beschermende labradoriet. Om je gezicht te omgeven met de prachtige fonkelingen van deze oorbellen.
€ 18,95

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Labradoriet is een iriserende steen. Als je de steen in het licht heen en weer beweegt zie je allerlei prachtige kleuren die op het eerste gezicht niet te zien waren. Het is een kalk-natriumveldspaat die vaak vermengd is met magneetijzererst of titaanijzer. De vele plaatvormige insluitsels breken het licht. Dit effect wordt ook wel labradoriseren genoemd.
 

Labradoriet. Een steen vol verborgen kleuren. En zo werkt hij ook op mensen: je verborgen gaven worden aan het licht gebracht. Gaven die op het eerste gezicht nog onzichtbaar leken.
Labradoriet is één van de krachtigste beschermers en zelfs genezer. Hij is uitermate geschikt voor mensen die zich vaak leeg gezogen voelen. Mensen die zich bijvoorbeeld na een middagje winkelen of een dagje uit helemaal op en soms zelfs misselijk voelen. Die zich liever niet in een menigte begeven, omdat dat simpelweg te veel energie kost. Mensen bij wie lange tijd energie onttrokken wordt kunnen zwakke plekken in hun aura krijgen. Hier wordt je lichamelijk en geestelijk heel moe van. Dat gevoel van 'uit balans zijn' kan de labradoriet voorkomen. Hij legt als het ware een schild om je heen om je te beschermen van teveel invloeden. Hij heelt de aura en maakt de gaten weer dicht en de vermoeidheid zal verdwijnen. Draag je hierbij ook nog een bergkristal, dan blijft de nieuwe en krachtige energie in balans.
Labradoriet is ook een hele goede steen als je mediamieke gaven bezit die je liever (nog) niet wil gebruiken en voor als je 'dingen' ziet die anderen niet zien en waar je eigenlijk helemaal niet voor open wilt staan. Vooral kinderen staan van nature nog heel 'open' en kunnen met name 's nachts erg bang worden als ze iets in de kamer zien. Het kan er soms zelfs voor zorgen dat ze liever niet meer naar bed gaan of alleen willen slapen. Een labradoriet op de kamer kan ze hier heel goed tegen beschermen. Hij zorgt ervoor dat de rust weer terug keert in de kamer.
Elke labradoriet is anders, net zo individueel als ieder mens. Let vooral op welke kleur het meest aanwezig is om te zien wat zijn extra specialiteiten zijn.
Iedere labradoriet beschermt tegen negatieve invloeden.

Rood staat voor maximale energie, maakt doelbewust, helpt om te aarden en hoort bij de eerste chakra.
Geel staat voor lichtkracht, levenswarmte, concentratie en werken aan je doel, helpt bij het verwerken van ervaringen en hoort bij de zonnevlecht.
Groen staat voor groeikracht, ontwikkelen, het vrijmaken van emoties, het hart en hoort bij de vierde chakra.
Blauw staat voor rust, innerlijke verdieping, communicatie, helpt je jezelf te uiten en hoort bij de vijfde chakra.
Violet staat voor meditatie, spiritualiteit en hoort bij de kruinchakra.

Tips voor gebruik:

-Draag een hanger of een steen bij je ter bescherming van negatieve invloeden en om heel te blijven.
-Een kind wat last heeft van de drukte in de klas heeft veel baat aan een labradoriet.
-Let op dat de drager van een labradoriet na lange tijd wat afstandelijker kan lijken. Dit komt omdat de labradoriet een beschermend veld om de aura heen legt, waardoor de drager meer bij zichzelf kan blijven, maar waardoor het ook kan lijken alsof die gene minder geeft of zich druk kan maken over wat jij doet of zegt tegen hem.
-Zet een labradoriet in de kamer om te beschermen tegen 'ongewenste bezoekers'.
-Voor mensen die veel omgaan met zieke mensen is een labradoriet onmisbaar. Hij beschermt ze tegen negatieve invloeden en zo blijven zij 'heel'.

In de kern:

  • Zeer krachtige beschermer
  • Brengt verborgen talenten aan het licht
  • Beschermt en heelt de aura
  • Uitermate geschikt voor mensen en kinderen die zich leeg voelen na een dag onder de mensen.

 


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.