Gezichtsroller van jade

Gezichtsroller van jade Gezichtsroller van jade
Gezichtsroller van jade Gezichtsroller van jade
Gezichtsroller van jade
Een fijne roller om je gezicht mee te masseren van reinigend jade. Zo blijf je er prachtig jong en stralend uitzien!
€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je dagelijks je gezicht masseert met deze roller van rozenkwarts maak je de spieren los en soepel. Je huid wordt goed doorbloed en het heeft een verstevigende invloed op je huid. Daarnaast verkoelt en verzacht de jade roller de huid en maakt hij het ook nog extra glad. Dit komt doordat de gezichtsroller de bloedcirculatie zou stimuleren, waardoor je huid kalmeert. Met deze gezichtsmassage roller wordt en blijft jouw huid mooi stralend. Wat het nou precies voor je huid doet? Het stimuleert je bloedcirculatie, vermindert zwelling/ontstekingen en zorgt ervoor dat jouw verzorgingsproducten dieper in de poriën doordringen. Daarnaast vermindert het wallen, rimpels, acne en stimuleert het jouw lymfestelsel.
De brede roller is voor je kaaklijn en wangen, de kleine roller is voor rond je ogen.

Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het helpt beschermen tegen onder andere ziekte, bedrog, uitbuiting, pech en tijdens het reizen. Het stimuleert liefde, trouw, vriendschap en wijsheid. De steen werkt kalmerend en stabiliserend bij negatieve gedachten en negatieve emoties als boosheid, verdriet angst en irritatie. Het helpt schuldgevoel en een gevoel van hulpeloosheid verminderen en helpt op een zachte manier voor je zelf opkomen. Het  leert je dat je er mag zijn en je niet overmatig hoeft aan te passen of mensen over je grenzen heen hoeft laten gaan. Jade is dus een goede steen om te dragen als je gepest, getreiterd of uitgesloten wordt. Het helpt je ook een connectie maken met de natuur en hiervan genieten. Als je tijdens het slapen een stukje jade in de buurt hebt, heb je een grotere kans om je dromen te onthouden en hier boodschappen uit te kunnen halen. Fysiek werkt jade zuiverend en ontgiftend.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.