Gezichtsroller van rozenkwarts

Gezichtsroller van rozenkwarts
Gezichtsroller van rozenkwarts
Een fijne roller om je gezicht mee te masseren van liefdevol rozenkwarts. Zo blijf je er prachtig jong en stralend uitzien!
€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Als je dagelijks je gezicht masseert met deze roller van rozenkwarts maak je de spieren los en soepel. Je huid wordt goed doorbloed en het heeft een verstevigende invloed op je huid. De mineralen in de rozenkwarts steen helpen om de cellen te vernieuwen en de vitaliteit te verbeteren. Met deze gezichtsmassage roller wordt en blijft jouw huid mooi stralend. Wat het nou precies voor je huid doet? Het stimuleert je bloedcirculatie, vermindert zwelling/ontstekingen en zorgt ervoor dat jouw verzorgingsproducten dieper in de poriën doordringen. Daarnaast vermindert het wallen, rimpels, acne en stimuleert het jouw lymfestelsel.
De brede roller is voor je kaaklijn en wangen, de kleine roller is voor rond je ogen.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.