Fijne oorbellen met granaatjes

Fijne oorbellen met granaatjes Fijne oorbellen met granaatjes
Fijne oorbellen met granaatjes Fijne oorbellen met granaatjes
Fijne oorbellen met granaatjes
Deze oorbellen bestaan uit een goudkleurig knopje, met daaronder hangend twee gefacetteerde en krachtige granaatkralen. Granaat stimuleert levensvreugde, moed en kracht.
€ 14,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze oorbellen bestaan uit een goudkleurig knopje, met daaronder hangend twee gefacetteerde granaatkralen.

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop en moed, optimisme, levensvreugde en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Fysiek vergroot granaat het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen en mineralen. Verder heeft de steen een positieve invloed op bloed en de bloedsomloop, seksuele en potentie problemen, hart, en longen.

 

Loopt alles even niet zoals gewild, heb je weinig energie of zit je in een uitzichtloze situatie? Granaat komt to the rescue. De prachtige dieprode steen schenkt energie, daadkracht, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, vitaliteit, uithoudingsvermogen en pure wilskracht. Daarnaast geeft het hoop, moed, optimisme en zin in het leven. Niet gek dat dit een steen was die vroeger veel door rouwende vrouwen werd gedragen.
Granaat kan dit allemaal bewerkstelligen doordat het ook blokkades en beperkende gedachten en overtuigingen ruimt. De oudste vondsten van de steen stammen al vanaf 3500 jaar voor Christus. De oude Egyptenaren zagen de krachtige steen als het bloed van Isis; de godin van de vruchtbaarheid, leven en dood. Granaat werd daarom gedragen als krachtige beschermer en voor het verbeteren van gezondheid.

Granaat is een veelzijdige edelsteen en versterkt onder andere het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Helpt bij oververmoeidheid, overspannenheid en geeft energie en spirit op momenten dat het leven uitzichtloos lijkt.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.