Modern essentials Handboek, negende editie

Modern essentials Handboek, negende editie
Modern essentials Handboek, negende editie

Modern essentials handboek, de bijbel als je graag jouw natuurlijke levensstijl met essentiële oliën wilt verrijken. Het boek is een softcover boek. Het is in 2017 uitgegeven.

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het boek is een softcover boek. Het is in 2017 uitgegeven. 9 editie, 1e druk. 

Het Modern Essentials handboek is een leidende gids voor essentiële oliën die je niet mag missen als je zuivere essentiële oliën gebruikt binnen je gezin of praktijk. En deze 9e editie (mei 2018) is volledig in het Nederlands!

Wilt u starten met het gebruik van essentiële oliën maar weet u niet waar te beginnen? Heeft u reeds enkele oliën gebruikt en wilt u in de toekomst er meer gebruik van maken in uw dagelijks leven? In het Modern Essentials Handboek kunt u ontdekken hoe u een gezonder leven en een meer natuurlijke levensstijl kunt krijgen met het gebruik van de essentiële oliën. De ware kracht van dit boek ligt in de duidelijke referentiehandleiding die u toelat om vlug en gemakkelijk alle informatie te raadplegen van de honderden manieren waarbij u essentiële oliën kunt gebruiken.

In het boek vindt u een inleiding tot de essentiële oliën en de basiskennis achter hun therapeutische gebruik. Ook krijgt u de meest recente informatie over essentiële oliën, waarbij is ruimschoots aandacht is voor de samenstellingen en oplossingen voor uw klachten en het vernieuwen van uw gezondheid. Geordend op aandoening helpt het boek u de beste remedie te vinden voor elke situatie. Daarnaast vindt u in het boek recepten, tips, ideeën waarmee u makkelijk de oliën gebruikt in uw dagelijks leven.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.