Pendel met alle chakra's

Pendel met alle chakra's
Pendel met alle chakra's
Pendel met rode jaspis, maansteen, citrien, aventurijn, turkooise chalcedoon en amethist. Een pendel beantwoordt al jouw vragen.
€ 19,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Werken met een pendel is geen hocus pocus gedoe. Het is een middel om de kloof tussen de analytische en de intuïtieve kant in onszelf te overbruggen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, haalt een pendel de informatie uit jezelf. De informatie komt dus van binnenuit, en niet van buiten uit. Daardoor is het een zeer veilig en betrouwbaar middel om inzicht te krijgen. Echter onthoudt dat de pendel NOOIT antwoord zal kunnen geven op een vraag, waarop de pendelaar onbewust het antwoord NIET weet. Indien een niet paranormaal begaafde pendelaar de pendel zal gebruiken om antwoord te krijgen op vragen waarop hij onbewust het antwoord niet weet, dan zal geen bevredigend resultaat te verwachten zijn. Is er sprake van onbewuste paranormale gaven, dan mag er naar verwachting wel een antwoord komen. 

Pendelen kan iedereen leren, maar als je bewust of onbewust paranormaal begaafd bent, zullen er betere resultaten geboekt worden, dan wanneer je totaal niet paranormaal ontwikkeld bent. Toch zal zich ook dan, na verloop van tijd een onbewuste paranormale gave gaan ontwikkelen, waardoor op langere termijn, de resultaten beter zullen zijn dan geheel in het begin. Het leren van pendelen hoeft niet lang te duren. Al binnen enkele minuten oefenen kan men al bevredigende resultaten behalen. Maar, hoe vaker je het doet, en hoe meer soorten vragen je behandeld, hoe groter je inzicht zal worden en hoe beter de resultaten op tal van vragen. 


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.