Apachetraan

Apachetraan
Apachetraan

Kleine ronde steen (1cm ongeveer) om bij je te dragen, in je broekzak bijvoorbeeld. Dit kleine krachtpatserij absorbeert negativiteit, dus jouw blokkades worden opgeheven.

€ 3,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kleine ronde steen (1cm ongeveer) om bij je te dragen, in je broekzak bijvoorbeeld.

Apachetraan is een zachte variant van obsidiaan. Apachetranen zorgen ervoor dat je gemakkelijk verbinding maak met je emoties en helpen je om oud zeer te zuiveren en te helen, ook uit vorige levens.

Apachetraan beschermt het aura en neemt negatieve energie in zich op (regelmatig reinigen dus!). Het helpt bij angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen. De steen verbetert de opname van vitamine C en werkt goed bij spierkrampen.
Apachetranen versterken en zuiveren het bloed, versterken het immuunsysteem, geven het lichaam vitaliteit en kracht, helpen je om vreugde te vinden in fysieke ervaringen, geven je het besef van de waarde van het fysieke niveau, geven je kracht en uithoudingsvermogen en stimuleren nagel en haargroei.
Ze hebben een heilzame werking op bloedziektes, werken koortsverminderend, gaan negatieve gedachtepatronen tegen, helpen tegen angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen en verminderen spierkrampen.

Apachetraan haalt negativiteit naar boven, maar op zo’n rustige manier dat het kan worden getransformeerd. Hij aardt en reinigt het aardechakra wat zich onder de voeten bevindt en het lichaam met de aarde verbindt. De steen biedt troost en geeft inzicht in de oorzaak van droefheid. Hij stimuleert analytische vaardigheden en bevordert vergevensgezindheid. Een apachetraan heft zelfopgelegde beperkingen op en vergroot de spontaniteit.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.