Apachetraan

Apachetraan
Apachetraan
Kleine ronde steen (1cm ongeveer) om bij je te dragen, in je broekzak bijvoorbeeld. Dit kleine krachtpatserij absorbeert negativiteit, dus jouw blokkades worden opgeheven.
€ 3,95

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Kleine ronde steen (1cm ongeveer) om bij je te dragen, in je broekzak bijvoorbeeld.

Apachetraan is een zachte variant van obsidiaan. Apachetranen zorgen ervoor dat je gemakkelijk verbinding maak met je emoties en helpen je om oud zeer te zuiveren en te helen, ook uit vorige levens.

Apachetraan beschermt het aura en neemt negatieve energie in zich op (regelmatig reinigen dus!). Het helpt bij angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen. De steen verbetert de opname van vitamine C en werkt goed bij spierkrampen.
Apachetranen versterken en zuiveren het bloed, versterken het immuunsysteem, geven het lichaam vitaliteit en kracht, helpen je om vreugde te vinden in fysieke ervaringen, geven je het besef van de waarde van het fysieke niveau, geven je kracht en uithoudingsvermogen en stimuleren nagel en haargroei.
Ze hebben een heilzame werking op bloedziektes, werken koortsverminderend, gaan negatieve gedachtepatronen tegen, helpen tegen angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen en verminderen spierkrampen.

Apachetraan haalt negativiteit naar boven, maar op zo’n rustige manier dat het kan worden getransformeerd. Hij aardt en reinigt het aardechakra wat zich onder de voeten bevindt en het lichaam met de aarde verbindt. De steen biedt troost en geeft inzicht in de oorzaak van droefheid. Hij stimuleert analytische vaardigheden en bevordert vergevensgezindheid. Een apachetraan heft zelfopgelegde beperkingen op en vergroot de spontaniteit.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.