Top
Apachetraan
  • Apachetraan
3,95

Kleine ronde steen (1cm ongeveer) om bij je te dragen, in je broekzak bijvoorbeeld.

Apachetraan is een zachte variant van obsidiaan. Apachetranen zorgen ervoor dat je gemakkelijk verbinding maak met je emoties en helpen je om oud zeer te zuiveren en te helen, ook uit vorige levens.

aanvullende eigenschappen:

De steen beschermt het aura en neemt negatieve energie in zich op (regelmatig reinigen dus!). Het helpt bij angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen. De steen verbetert de opname van vitamine C en werkt goed bij spierkrampen.
Apachetranen versterken en zuiveren het bloed, versterken het immuunsysteem, geven het lichaam vitaliteit en kracht, helpen je om vreugde te vinden in fysieke ervaringen, geven je het besef van de waarde van het fysieke niveau, geven je kracht en uithoudingsvermogen en stimuleren nagel en haargroei.
Ze hebben een heilzame werking op bloedziektes, werken koortsverminderend, gaan negatieve gedachtepatronen tegen, helpen tegen angst, blokkades, oude pijnen en traumatische ervaringen en verminderen spierkrampen.

Apachetraan haalt negativiteit naar boven, maar op zo’n rustige manier dat het kan worden getransformeerd. Hij aardt en reinigt het aardechakra wat zich onder de voeten bevindt en het lichaam met de aarde verbindt. De steen biedt troost en geeft inzicht in de oorzaak van droefheid. Hij stimuleert analytische vaardigheden en bevordert vergevensgezindheid. Een apachetraan heft zelfopgelegde beperkingen op en vergroot de spontaniteit.Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 5
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code