Armband met houten kralen en git

Armband met houten kralen en git
Armband met houten kralen en git
Deze armband helpt je om negatieve gedachten los te laten. Wie ben je zonder al je zorgen? Ervaar hoe het is om je heerlijk licht te voelen en en zonder piekeren door het leven te gaan.
€ 12,95

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Simpele armband met houten kralen en drie gefacetteerde kralen van git. De armband is geregen op elastiek en is geschikt voor polsmaat 17.
 
Git heeft een sterke connectie met de aarde en heeft een zuiverende werking op alle niveaus. De steen trekt negatieve energie en vervuiling (energie die er niet hoort) uit je aura en beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden. Het verwijdert niet alleen negatieve energie uit je energieveld, maar filtert ook negatieve gedachten en gevoelens uit je systeem. Het helpt je om negatieve ervaringen achter je te laten en weer tot jezelf te komen en zuiver te leven. Git ondersteunt de reinigende werking van de lever en de nieren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.