Armband van kiwi jaspis geketteld op ijzerdraad

Armband van kiwi jaspis geketteld op ijzerdraad
Armband van kiwi jaspis geketteld op ijzerdraad

Kiwi jaspis bevordert je emotionele evenwicht en verwijdert negatieve energie. En het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit.

€ 17,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze armband is gemaakt van verschillende vormen kiwi jaspis kralen. Geketteld op stevig zilverkleurig ijzerdraad, deze armband is geschikt voor polsmaat 16.

Kiwi Jaspis is een steen die heel veel voeding geeft, hij biedt steun in tijden van stress en verenigt alle aspecten van het leven. Hij bevordert sjamanistische reizen, pendelen en het herinneren van dromen. Kiwi Jaspis biedt bescherming en verwijdert negatieve energie, werkt aardend en reinigt de chakra’s en de aura. Hij brengt je in balans, geeft rust en maakt je vastberaden. Hij geeft moed om moeilijke problemen aan te pakken en bevordert organisatorische vaardigheden. Deze steen bevordert het emotionele evenwicht en laat de geest even ‘pas op de plaats’ maken, waardoor je je evenwicht moeiteloos hervindt en je jezelf accepteert zoals je bent zonder te hoeven veranderen. De steen heeft een kalmerende invloed op lichaam en geest. Hij is tevens verbonden met de natuur, en natuurwezens zoals feeën en elven.
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten

Wil je een sieraad op maat laten maken?

Zoek je iets specifieks maar vind je het niet terug in de webshop? Of zoek je een sieraad van een bijzondere combinatie van stenen? Neem in dat geval gerust contact met me op. Ik heb veel kralen op voorraad, en kan sieraden op maat maken.