Top
Balance essentiële olie, 15 ml van Doterra
  • Balance essentiële olie, 15 ml van Doterra
32,50

De warme, houtachtige aroma van dōTERRA Balance Grounding Blend creëert een gevoel van rust en welzijn. Dit perfecte mengsel van Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy en Blue Chamomile met gefractioneerde kokosolie biedt een aardende geur die rust en ontspanning bevordert. Spruce (spar), een van de oliën in dōTERRA Balance, werd door inheemse Amerikanen gebruikt om gezondheids- en spirituele redenen en wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt om harmonie te brengen in lichaam en geest. Ho Wood, Blue Tansy en Blue Chamomile kunnen angstige gevoelens verzachten, terwijl Frankincense (wierook) een aardende, balancerende werking heeft op emoties.
De olie geeft een gevoel van rust, vrede en ontspanning. Het helpt bij het harmoniseren van verschillende fysiologische systemen van het lichaam en ondersteunt het gevoel van evenwicht. De zachte energie van Balance is ideaal om hyperactiviteit te kalmeren en je opnieuw te verbinden met je eigen wortels. Balance helpt mensen bij wie vluchten in andere zaken om niet te hoeven voelen een tweede natuur is geworden om weer in contact met hun lichaam te komen en te voelen.
De olie die gebruikt worden zorgen ervoor dat angst gevoelens verdwijnen, zorgt voor gronding en balanceert de emoties. De olie helpt om emotionele blokkades op te heffen.
Wanneer je iets moet doen wat je gespannen maakt, waar je bang voor bent of als je naar een druk evenement gaat geeft Balance je net dat extra steuntje in de rug wat zo fijn is.
In te zetten bij : niet goed geard voelen, niet stevig staan voor jezelf, angst, verwarring, depressie, verdriet, opvliegers, hyperactiviteit, stemmingswisselingen.Tips voor gebruik:

- Gebruik deze olie in een diffuser voor een kalme en rustgevende omgeving.
- Masseer enkele druppels onder de voeten
- Masseer op de handen, polsen en nek om gevoel van onrust weg te nemen.


Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code