Balance essentiële olie, 15 ml van Doterra

Balance essentiële olie, 15 ml van Doterra
Balance essentiële olie, 15 ml van Doterra
Een subtiele combinatie essentiële oliën die dankzij hun aardende eigenschappen harmonie, rust en een gevoel van ontspanning bevorderen. Met dōTERRA Balance™ breng je emoties in balans en bevorder je
€ 34,67

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De warme, houtachtige aroma van dōTERRA Balance Grounding Blend is een perfect mengsel van Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy en Blue Chamomile met gefractioneerde kokosolie.

DōTERRA Balance™ kan ondersteunen bij het harmoniseren van de verschillende fysiologische systemen van het lichaam zoals de hormoonhuishouding en het zenuw-, ademhaling-, zintuigen-, bloedsomloop- en spijsverteringsstelsel.

Door de harmoniserende werking op onder andere de hormoonhuishouding is Balance™ ook een uitstekende olie om in te zetten bij opvliegers. 

De Balance™ samengestelde olie kan ondersteuning geven bij rugklachten. Maar ook ondersteuning bij krampen, slijmbeursontsteking (bursitis) en stuiptrekkingen.

Balance™ kan helpen ten behoeve van de samenwerking tussen de twee hersenhelften (hersenintegratie).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laat mij invoelen welke steen bij jou past

Laat mij invoelen welke steen bij jou past


Zoveel prachtige edelstenen, en natuurlijke oliën, allemaal met een prachtige werking. Laat me je helpen als je niet kan kiezen uit het ruime aanbod. Ik kan op een foto invoelen waar jouw energie goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie je kunnen ondersteunen. Boek een consult of bestel een afgestemd sieraad.