Hart van septarie / septaria

Hart van septarie / septaria
Hart van septarie / septaria
Losse stenen van septarie, die je in je broekzak bij je kan dragen of onder je kussen of op je nachtkastje kan leggen. De hartjes zijn ongeveer 3 bij 3cm groot.
€ 8,95
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Losse stenen van septarie, die je in je broekzak bij je kan dragen of onder je kussen of op je nachtkastje kan leggen. De hartjes zijn ongeveer 3 bij 3cm groot.

Septarie is een mooie combinatie van calciet en kalksteen en vaak pyriet. Het maakt je standvastig maar tegelijkertijd toegankelijk en open. Septarie maak je kalm en geduldig. Hij bevordert het uithoudingsvermogen en je communicatieve vaardigheden, met name wanneer je voor een groep moet spreken. Septarie werkt zuiverend en heeft daardoor een positieve werking op de bloedsomloop, het hart en de stofwisseling. Septarie maakt je zorgzaam en helpt je om meer tolerantie en aandacht voor de ander te krijgen.
 

Septarie maakt je zelfbewust, geeft je zelfvertrouwen en maakt je actiever. Het maakt je opener en toegankelijker voor anderen.
Septarie helpt om  verdringingsmechanismen los te laten op en helpt je jezelf terug te vinden en bij jezelf te blijven.
Septarie is een hele rustgevende en kalmerende steen, vooral in stresssituaties. Het is dan erg prettig om septarie op je buik te houden, om snel weer te kalmeren.
Septarie beschermt tegen geestelijke en fysieke overspannenheid, bij verwardheid, dementie en grote verstrooidheid. Het is een goede steen bij beginnende Alzheimer.
Emotioneel geeft Septarie je het gevoel dat je mag zijn zoals je bent. Traumatische ervaringen uit je jeugd worden op zachte wijze aan het licht gebracht, zodat je ze kunt verwerken. De septarie heelt je geestelijke wonden.
Septarie is heel geschikt voor kinderen en heel ook bij volwassenen je innerlijke kind.
De steen helpt je standvastig en kalm te blijven in moeilijke en emotioneel geladen situaties, zoals ruzies, ergernissen en frustratie. Mensen met een grote ingehouden woede of veel onderdrukte frustraties kunnen met septarie hun emoties in goede banen leiden.
Septarie helpt om verbittering en teleurstelling om te zetten in hoop en vertrouwen. Hevige angsten verdwijnen en veranderen in kalmte. Ook andere heftige emoties (woede, jaloezie, somberheid) worden omgezet in positieve energie.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Zoveel mooie edelstenen en heerlijke essentiële oliën, allemaal met een prachtige werking. Ik kan me voorstellen dat je niet kan kiezen uit het enorme aanbod. Laat me jou dan helpen. Ik kan op een foto invoelen op jouw energie en waar dat goed en minder goed stroomt. Vervolgens voel ik aan welke steen en olie jou kunnen ondersteunen. Boek als je zelf niet weet wat het beste bij je past een consult of bestel een afgestemd sieraad.